Go to Top

Vi udfører

Periodisk vedligehold

Nordisk CNC Service udfører periodisk vedligehold og service på CNC styrede maskiner. Dette øger driftsikkerheden og kvaliteten af det færdige produkt.

Gennemgang af maskiner udføres efter en individuel tilpasset tjekliste. Med vores 20 års erfaring i service af CNC maskiner ved vi hvad en tjekliste skal indeholde. Service arbejdet udføres omhyggeligt. Efter endt service gennemgåes tjeklisten og de eventuelle kritiske punkter drøftes med jer, for at beslutte en mulig renovering eller udskiftning af slidte dele.

Service tjeklisterne skaber et billede af maskinens tilstand og en evt. udvikling af en begyndende skade. Vi bestræber os altid på en hurtig og professionel service, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Reparation

Nordisk CNC Service udfører reparationsopgaver og fejlfinding af CNC styrede maskiner. Årelang erfaring og deraf akkumuleret viden sætter os i stand til at finde og udbedre fejl med et så lille produktions stop som muligt.

Vores erfaring gør også at vi kan guide kunder over telefonen eller online via teamviewer, for at få løst små nedbrud. Telefon support inden for normal arbejdstid er gratis for kunder med service aftale. Vi svarer på mobilen døgnet rundt i det omfang det er muligt.

Maskinflytning

Nordisk CNC Service flytter maskiner af alle typer. Nedtagning, flytning, opstilling og opretning af maskiner udføres. Nedtagning, demontering og transportsikring udføres.

Produktionsoptimering

Nordisk CNC Service udfører optimerings opgaver på CNC maskiner, og evner i denne forbindelse blandt andet at få øje på mulige tidsbesparelser i
bearbejdninger.

Optimering af software, vi kan tilpasse software på CNC maskiner således, at det forenkler og optimerer programmeringen. Ofte kan der laves en software
løsning der muliggør, at der nemt og hurtigt kan programmeres emner, uden det kræver den store cnc erfaring.